Je appt wat af en mailt, iedere dag. Maar hoe schrijf je een professionele vacaturetekst, liefst zonder fouten? Zo’n profiel waarmee je de beste kandidaten werft?

Het antwoord is simpel

Volg op dinsdag 12 juni onze workshop ‘de perfecte vacature’. Vóór de training maak je eerst de intaketoets van Taalvaardig. En na de training verbeter je heel gericht je taalniveau met de leermodule van Taalvaardig. Gebruik vervolgens de handvatten van Unique om tot de perfecte vacature te komen. Want tijdens onze training herschrijf je bestaande vacatureteksten. Met extra aandacht voor taal, inhoud en natuurlijk de vindbaarheid van vacatures. Voor de juiste doelgroep, zodat je toekomstige collega’s meteen overtuigt om te solliciteren op juist die vacature bij jouw bedrijf. Meld je meteen aan!

Dinsdagochtend 12 juni: De workshop van Taalvaardig en Unique

  • schrijf je in voor de workshop op dinsdagochtend 12 juni. De training begint om 9.30 uur en eindigt om 13.00 uur, in Utrecht
  • test je kennis van de Nederlandse taal voordat je met de training begint
  • ga tijdens de workshop meteen aan het werk met je eigen vacatures
  • train jouw kennis van het Nederlands naar een hbo-niveau, een jaar lang
  • Voor 350 euro per persoon

Meld je meteen aan!Trainer Marieke Meijer - Van der Steeg staat met haar kennis van sales en recruitment steeds dicht bij de business. Ze weet, met 14 jaar werkervaring in de branche, wat er speelt in de markt. Wat de wensen zijn van klanten, kandidaten en collega’s van Unique. Haar kennis draagt ze over, praktisch en to the point. Bijvoorbeeld tijdens deze training.

Taalvaardig maakte, samen met topneerlandici, een digitale leeromgeving waarin je bijvoorbeeld jouw grammatica en spelling traint. Met oefeningen die je maakt op momenten dat het jou uitkomt. Zo werk je aan je taalniveau ofwel taal-DNA. Je sluit het programma af met een officiële taaltoets op B2- of C1-niveau en een officieel certificaat met het Keurmerk Spelling van de Nederlandse Taalunie.